Menu Sluiten

Werkwijze & tarieven

Voordat ik aan de slag ga maak ik graag kennis met jou en je bedrijf. Dit kan telefonisch, via skype of op locatie. Samen bespreken we de opdracht en bepalen de juiste strategie om het doel te bereiken.

√ Ik begin te schrijven en verpak de boodschap die jij wilt overbrengen in een lekker leesbaar verhaal. Daarvoor doe ik de nodige research en lees me in. Ik kruip in de expert rol en ga in de schoenen staan van jouw doelgroep. Net wat nodig is om een passend blog of webtekst te schrijven.

√ Jij leest het concept en voorziet mij van feedback. Ik verwerk dit en stuur jou het resultaat: een verfijnde tekst waar wij beiden 'content' mee zijn!

Uurtarief

60 euro excl. btw per uur

 

Blog abonnement

295 euro excl. btw per maand. 

Lees meer over het Blogabonnement 

Wil je weten wat het kost om jouw webteksten te laten schrijven? Stuur mij een berichtje voor een voorstel op maat.