Menu Sluiten
Foto Femke Bekkema

Femke schrijft graag

Hoog tijd dus om van schrijven mijn werk te maken. Want schrijven is leuk! Althans, dat vind ìk

Besteed jij het schrijfwerk liever uit? Wil je jouw product of dienst in de schijnwerpers zetten met een tekst die boeit? Ik neem de tijd om te luisteren naar jouw verhaal. Wat wil je vertellen aan je doelgroep? En wie zijn die mensen eigenlijk? Om de precieze inhoud en juiste toon te vinden, denk ik graag met je mee.

Vervolgens ga ik schrijven. De boodschap die jij wilt overbrengen verpak ik in een goed leesbaar verhaal. Ik breng een logische structuur aan in de tekst en zorg voor samenhang.

Ten slotte lees jij het concept en voorziet mij van feedback. Ik verwerk dit in de tekst en stuur jou het resultaat: een verfijnde tekst waar wij beiden tevreden over zijn.

Neem contact op

Mijn achtergrond

Schrijven vormt de rode draad in mijn leven èn mijn loopbaan. Woorden en zinnen kneden tot een mooi verhaal... van de schrijfmomenten achter mijn laptop kan ik erg genieten.

In mijn werk als Arbeids- en Organisatiepsycholoog schreef ik graag de onderzoeksverslagen, projectvoorstellen en adviesrapportages. En in mijn vrije tijd blogs en kinderverhalen.

Nu, als freelance tekstschrijver grijp ik de rode draad met beide handen aan. Schrijven vormt de kern van mijn werk, heerlijk!

CV 

Freelance tekstschrijver

Adviseur arbeid en gezondheid

Onderzoeker welzijn en werk

Projectmanager marktonderzoek

Msc Psychologie

HART2