Menu Sluiten

Sprankelende webteksten

Een webtekst vertelt wie jij bent en wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. Hoe jouw product werkt, hoe het er uit ziet, hoe het ruikt, hoe het smaakt en wat het oplevert. Een goede webtekst pronkt met de specifieke details van jouw producten. Verkoop je sieraden? Dan beschrijft de tekst hoe de matzilveren armband rinkelt om de pols van je klant. Ben je een coach? Dan vertelt de tekst over jouw no-nonsense aanpak en de inzichten die het leven van je cliënt gegarandeerd veranderen.

Zet je producten in de spotlights

Gooi die saaie webteksten in de prullenbak. Ik schrijf sprankelende en verrassende teksten die de lezer verleiden om tot aankoop over te gaan. De conversie van je website verbetert aanzienlijk!

Sta jij op pagina één van Google?

Besteed aandacht aan de SEO (Search Engine Optimalization). Zo vinden klanten jou gemakkelijk in Google en trek je meer bezoekers naar je site. Een gedegen zoekwoordenanalyse levert veel op. Ik vind voor je uit welke woorden jouw doelgroep intikt in Google en verwerk de gouden combinatie van keywords onopvallend in je webteksten, tussenkopjes en metatitels.

Laat je tekst redigeren

Heb je al een tekst, maar twijfel je of deze correct geschreven is? Laat je tekst redigeren. Niets is zo storend als een website vol fouten. Ik haal de spellings- en grammaticale fouten er uit en maak er een goede tekst van die lekker leest.

Met oog voor detail herschrijf ik je teksten. Spreekt het je doelgroep aan? Bevat het de juiste 'keywords' voor Google? Met als resultaat: een vlot verhaal dat de klant graag leest.

Lees meer over mijn werkwijze en tarieven

Of