Menu Sluiten

Artikelen voor KeukenErvaringen.nl

KeukenErvaringen.nl publiceert artikelen over de nieuwste snufjes in keukenland, met als doel de consument wegwijs te maken in het enorme aanbod aan keukens en keukenapparatuur. Voor KeukenErvaringen.nl doe ik onderzoek naar trends op het gebied van aanrechtbladen en fornuizen en duik ik in de techniek van de nieuwste afzuigkappen en keukenapparatuur.

Maandelijks schrijf ik een artikel:

Kleur in de gootsteen: koperen kranen en zwarte spoelbakken

Een stille afzuigkap: De Silence NRS van Falmec

Webteksten en blogs voor diverse opdrachtgevers

Via de schrijversplatforms Schrijversplaza en Productteksten.nl schrijf ik SEO geoptimaliseerde webteksten. De klantenkring waar ik voor schrijf is heel divers. Van een beauty-webshop in biologische cosmeticaproducten tot aan een website met tweedehands vrachtwagens.

Femke Bakker, hoofdredacteur Schrijversplaza:

"Femke is een gedreven en ervaren schrijver. Ze heeft aan een half woord genoeg en begrijpt direct wat de opdrachtgever nodig heeft. Ze schrijft klantvriendelijk, werkt zorgvuldig en is altijd op tijd. Het is fijn om met haar te werken!

Blogs over WiFi netwerken

Elke twee weken schrijf ik een blog voor een specialist in het aanleggen van WiFi netwerken. De blogs zijn zoekmachine vriendelijk en gaan bijvoorbeeld over het optimaliseren van de WiFi ontvangst, een WiFi netwerk aanleggen binnen een bedrijf of het veilig gebruiken van een WiFi hotspot.

Schapteksten tweedehands trucks

Voor een webshop in tweedehands trucks schreef ik de schapteksten over vrachtwagens en allerhande equipment. Schapteksten zijn korte teksten bedoeld als inleiding op een pagina van een webshop.

Productteksten webshop cosmeticaproducten

Dagcrèmes, shampoos en natuurlijke oliën... Via Schrijversplaza heb ik de productteksten geschreven voor een webshop in biologische cosmetica.

SEO webteksten Videomarketing voor FreshTV

Een marketingbureau gespecialiseerd in Videomarketing vroeg mij een serie SEO geoptimaliseerde webteksten te schrijven. De teksten gaan over het laten maken van een bedrijfsvideo en zijn bedoeld als landingspagina voor de website.

Lees hier:

Branding video laten maken

Wervingsvideo laten maken

Webtekst

Tekst "Wie zijn wij?" geschreven voor de website van Bouwburo Dijkhof. Lees hier de tekst.

Sander, Bouwburo Dijkhof:

"Precies verwoord hoe ik het had verwacht / gehoopt!"

Redigeren Blog

Redigeren van een blogartikel: Update NL Design System.

 

Website kindercoach

Voor een ervaren kindercoach heb ik een serie webteksten geschreven. Zij gaf aan dat haar website wel een opfrisser kon gebruiken. Tijdens een face-to-face gesprek hebben we gepraat over de inhoud van de teksten en de sfeer die ze graag wil uitstralen op haar website.

Op dit moment wordt de website gebouwd. Zodra deze live is, plaats ik hier de link.

Blogs PSYblog

Voor PSYblog schrijf ik blogs over psychologie en werk. Zo kan ik mijn achtergrond en interesse in psychologie mooi combineren met het schrijverschap.

Lees hier mijn blogs:

Zo creëer je het gevoel dat je tijd over hebt

Persoonlijkheid en werk: is het een match?