Menu Sluiten

Portfolio

keukenervaringen

Artikelen voor KeukenErvaringen.nl

KeukenErvaringen.nl publiceert artikelen over de nieuwste snufjes in keukenland, met als doel de consument wegwijs te maken in het enorme aanbod aan keukens en keukenapparatuur. Voor KeukenErvaringen.nl doe ik onderzoek naar trends op het gebied van aanrechtbladen en fornuizen en duik ik in de techniek van de nieuwste afzuigkappen en keukenapparatuur.

schrijversplaza

Webteksten en blogs in opdracht van Schrijversplaza

Via het schrijversplatform Schrijversplaza schrijf ik SEO geoptimaliseerde webteksten. De klantenkring waar ik voor schrijf is heel divers. Van een beauty-webshop in biologische cosmeticaproducten tot aan een website over online beleggen.

Femke Bakker, hoofdredacteur Schrijversplaza: "Femke is een gedreven en ervaren schrijver. Ze heeft aan een half woord genoeg en begrijpt direct wat de opdrachtgever nodig heeft. Ze schrijft klantvriendelijk, werkt zorgvuldig en is altijd op tijd. Het is fijn om met haar te werken!” 

bedrijfsfilm

SEO webteksten Videomarketing voor FreshTV

FreshTV is een marketingbureau gespecialiseerd in Videomarketing. Zij vroegen mij een serie SEO geoptimaliseerde webteksten te schrijven. De teksten gaan over het laten maken van een bedrijfsvideo en zijn bedoeld als landingspagina voor de website.

Afbeelding Blog Tijd

Blogs PSYblog

Voor PSYblog schrijf ik blogs over psychologie en werk. Zo kan ik mijn achtergrond en interesse in psychologie  combineren met het schrijverschap.

Blogs WiFi netwerken

Blogs over WiFi netwerken

Elke twee weken schrijf ik een blog voor een specialist in het aanleggen van WiFi netwerken. De blogs zijn zoekmachine vriendelijk en gaan bijvoorbeeld over het optimaliseren van de WiFi ontvangst, een WiFi netwerk aanleggen binnen een bedrijf of het veilig gebruiken van een WiFi hotspot.

biologische cosmetica

Productteksten webshop cosmeticaproducten

Dagcrèmes, shampoos en natuurlijke oliën... Via Schrijversplaza heb ik de productteksten geschreven voor een webshop in biologische cosmetica.

trucks

Schapteksten tweedehands trucks

Voor een webshop in tweedehands trucks schreef ik de schapteksten over vrachtwagens en allerhande equipment. Schapteksten zijn korte teksten bedoeld als inleiding op een pagina van een webshop.

bouwkundige tekening

Webtekst Bouwburo Dijkhof

Tekst "Wie zijn wij?" geschreven voor de website van Bouwburo Dijkhof.

Sander, Bouwburo Dijkhof: "Precies verwoord hoe ik het had verwacht / gehoopt!"

kinderen

Website kindercoach

Voor een ervaren kindercoach heb ik een serie webteksten geschreven. Zij gaf aan dat haar website wel een opfrisser kon gebruiken. Tijdens een face-to-face gesprek hebben we gepraat over de inhoud van de teksten en de sfeer die ze graag wil uitstralen op haar website.

Op dit moment wordt de website gebouwd. Zodra deze live is, plaats ik hier de link.

 

Redigeren Blog

Redigeren van een blogartikel.