Menu Sluiten

Blogs Ongediertebestrijden.nl

Weet jij hoe je een muis vangt? Ik inmiddels wel! Voor Ongediertebestrijden.nl schrijf ik blogs over de familie muis die zich in jouw huis heeft genesteld. Hoogst waarschijnlijk heb je deze plaagdieren zelf gelokt en binnengelaten. In de blogs leg ik uit hoe je ze diervriendelijk (en soms minder diervriendelijk) weer op straat zet. Ook harige rupsen, stekende insecten en kruipende kakkerlakken krijgen van mij een eervol blog of web(shop)tekst.

"Femke schrijft al enige tijd voor diverse site's van mij en het valt mij op hoe goed ze aanvoelt in welke lijn ik mijn teksten wil hebben. Ook de term Afspraak = Afspraak is haar niet vreemd. Daarnaast doet ze ook zelf onderzoek naar zoekwoorden om de teksten nog extra aan te vullen."

Tijmen van Steeg, Ongediertebestrijden.nl

Lees hier enkele voorbeelden:

Blog muizen bestrijden

Blog rupsenval eikenprocessierups

Shoptekst zilvervisjes

Shoptekst wespen

Blog Raxit deur seal

Blog muizengif